Barvení přírodních přízí

Tingere filati naturali

Stalo se vám někdy, že jste nemohli najít přesně tu barvu, kterou jste hledali pro vyšívání nebo háčkování? Nebo možná potřebujete jen trochu příze určité barvy na nějaké ozdoby a nechcete kupovat celé klubko?

Abyste tyto problémy překonali, můžete se rozhodnout, že si danou přízi obarvíte sami. Je to jednodušší operace, než si myslíte, a dává vám možnost zcela přizpůsobit své dílo.

Barvy Aybel umožňují barvit jakoukoli přírodní přízi, tedy vlnu, bavlnu, ale také konopí nebo len. Kromě toho můžete vytvořit speciální odstíny smícháním několika barev dohromady, nebo dokonce zvolit směsný efekt s různými barvami. 

Ruční postup je stejný jako u látky a najdete jej zde, avšak aby bylo zajištěno, že je fialka dobře ponořena do barvy, lze ji spolu s barvicí lázní umístit do plastového sáčku.

Po obarvení lze barevnou lázeň uchovávat ve vzduchotěsné nádobě (nejlépe skleněné), aby ji bylo možné v případě potřeby několikrát použít.

Zanechat komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.

Objevte produkty Aybel